חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית ירוקה עם בייקון מעושן ונקניקייה מעושנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית ירוקה עם בייקון מעושן ונקניקייה מעושנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שעועית ירוקה טרייה ונקייה
200 גרם בייקון מעושן (גוש)
4 נקניקיות חזיר מעושנות
1 שורש סלרי
1 כרישה גדולה
1 בצל
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
1 שן שום קצוצה
40 גרם שמנת חמוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל
לרביכה: 25 גרם חמאה
25 גרם קמח
25 מ"ל ציר ירקות
אופן ההכנה
קוצצים דק את השעועית, הכרישה, שורש הסלרי והבצל לקוביות קטנות. מבשלים את הירקות הקצוצים במי מלח. מוסיפים את השום והבייקון ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כרבע שעה ביחד. יוצרים רביכה מחומרי הרביכה. מוסיפים את הרביכה למרק. מתבלים במעט מלח ופלפל לפי הטעם. בנפרד מבשלים את הנקניקיות המעושנות כעשרים דקות במי מלח.
מוציאים את הבייקון מהמרק וחותכים לרצועות קטנות. את הנקניקיות המבושלות פורסים גס. יוצקים את המרק עם הירקות לצלחות הגשה. מוסיפים לכל צלחת מהבייקון ומהנקניקיות. מניחים כפית שמנת חמוצה במרכז הצלחת ומעטרים בפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור: שף ליה לינסטר
שתף את המתכון