הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
2 כוסות שעועית לבנה ארגטינאית [הושרתה במים במשך הלילה].
3 כפות גדושות של רסק עגבניות.
¼ כוס שמן זית.
5 שיני שום קלופות.
2 פלפלים חריפים שאטה יבשים.
1 כף פפריקה מתוקה.
1-2 אבקת מרק עוף.
5-6 כוסות מים.
4 נקניקי קבנוס פרוס גס.
אופן ההכנה
ההכנה:
1. לסנן ולשטוף את השעועית שהושרתה למשך הלילה.
2. בסיר להוסיף את השמן , להוסיף את הרסק ולטגן על אש בינונית למשך 2 דקות.
3. להוסיף את המים, את הפפריקה, השום, הפלפלים החריפים לערבב היטב .
4. להוסיף את השעועית ולהביא לידי רתיחה.
5. להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 2-3 שעות על אש קטנה. לקראת סוף הבישול להוסיף את אבקת המרק, להוסיף כף אחת ולטעום ,להוסיף לפי הצורך את הכף השנייה.
6.להוסיף את פרוסות הקבנוס, להוסיף מים במידת הצורך ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות ולכבות.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
