הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה שהושרתה ללילה במים.
1 גזר חתוך ל -4
1/2 בצל גדול חתוך ל- 8
1/2 גבעול סלרי פרוס
1 גבעול רוזמרין
4 כוסות מים
2 כפות פטרוזיליה
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
רצוי לא לקלף את הירקות על מנת שישמרו הויטמינים
שמים בסיר את השעועית , הגזרים , הבצל , הרוזמרין , הפטרוזיליה והסלרי ,
מכסים במים ומביאים לרתיחה , מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ורבע או
עד שהשעועית רכה .
שמים ½ מהכמות במעבד מזון , מעבדים לתערובת אחידה ומחזירים לסיר .
מטגנים את השום בשמן עד שהוא מזהיב , מוסיפים למרק ומערבבים .
מגיש:
מקור: טבע הרפוי מאכלי בריאות
שתף את המתכון
