חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית לבנה וגרונות הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימי חורף או לסתם פינוק. brטעים,מזין וקל להכין.מה צריך יותר מזה?
מרק שעועית לבנה וגרונות הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימי חורף או לסתם פינוק. brטעים,מזין וקל להכין.מה צריך יותר מזה?
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גרון הודו טרי ופרוס ל-8- פרוסות
2 כוסות שעועית לבנה {להשרות במים לילה לפני}
1 בצל קצוץ ומטוגן
2 שני שום כתוש
3 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
1 גזר קצוץ ומטוגן{לטגן יחד עם הבצל}
צרור-פטרוזיליה,שמיר,כוסברה טריים
1 גבעול סלרי פרוס לפרוסות גדולות
½ כוס איטריות דקות
½ כפית פלפל שחור טחון
¼ כפית פלפל חריף יבש טחון
1 כף מלח
1 כף אבקת מרק עוף
½ כף כורכום
1 כף כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
¼ כוס שמן לטיגון
מים לפי צורך
אופן ההכנה
בסיר בישול{5-ליטר}לבשל שעועית כשעה ולהוסיף את פרוסות הגרון,להמשיך לבשל עוד שעה
לטגן בשמן את הבצל והגזר ולהוסיף לסיר.
להוסיף קוביות תפוחי האדמה ואת התבלינים, המים{סיר מלא},להנמיך את הלהבה ולבשל עוד 20 דקות.להוסיף איטריות לקשור את הירק בחוט כך שלא יתפזר בסיר{מי שאוהב עדיף לקצוץ ואז להוסיף לסיר}. לשפר תיבול אם יש צורך,לבשל 10 דקות נוספות.
הערה: אפשר להחליף את השעועית בעדשים.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון