הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית לבנה שהושרו כל הלילה במיים
בצל חתוך קטן
2 כפות קמח
2 כפות גדולות של רסק עגבניות
עגבניה מרוסקת
3 שיני שום חתוך קטן
מעט פיטרוזליה
כף פפריקה
מעט כמון
מלח פלפל
שמן לטיגון
6 כוסות מיים חמים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שמזהיב
להוסיף את השעועית יחד עם 2 כפות קמח לטיגון קל
להוסיף את יתר החומרים
להוסיף את המים
להביא לרתיחה.
לבשל כשעה וחצי עד לריכוך מוחלט של השעועית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
