חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון למרק שעועית מיוחד במרקם מיוחד. br br
מרק שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון למרק שעועית מיוחד במרקם מיוחד. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול חתוך לפרוסות
שורש סלרי חתוך לפרוסות
עלי סלרי.
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות קלופות
2 כוסות שעועית לבנה מושרת ליל השלם
כוס שעועית אדומה מושרת ללילה
פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות הכמות לפי החריפות שאתם אוהבים,
2 חבילות רוטב צלי ו2 כפות מרק עוף
בשר בקר בקוביות
1 קילו רגל עגל בפרוסות (לא חובה)
אופן ההכנה
מטגנים בצל חתוך לפרוסות.
מוסיפים שורש סלרי חתוך.
מוסיפים עלי סלרי חתוכים לסהרונים.
2כפות רסק עגבניות.
2 עגבניות שלמות ללא הקליפה.
2 כוסות שעועית לבנה מושרת למשך הלילה .
כוס שעועית אדומה מושרת ללילה
פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות (הכמות לפי החריפות שאתם אוהבים),
2 חבילות רוטב צלי ו-2 כפות מרק עוף.
בשר בקר בקוביות .
את השעועית האדומה רצוי לשים בתוך המרק בזמן הבישול בתוך חיתול או בד לבישול (לא חייבים).
לקראת סוף הבישול מוצאים את השעועית האדומה עם חלק מהירק וטוחנים בבלנדר
ואת המחית אשר התקבלה מחזירים למרק לבישול של עוד רבע שעה
תנסו ותהנו
זה נראה מסובך אבל אלו פעולות קצרות ופשוטות והתוצאה נהדרת
פוקסי
מגיש: פוקסי99
מקור: עצמי
שתף את המתכון