הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 נתחי עוף
6-7 כוסות מים
2-3 תפו"א חתוכים לרבעים
½ עגבניה
עלי כוסברה ( אפשר גם עלי סלרי)
1 כף כוסברה יבשה
½1 כפיות אבקת מרק עוף
קמצוץ של מלח ופלפל שחור
½ כפית כורכום
2 כפיות חוואג' למרק
אופן ההכנה
להרתיח את העוף במים, לפני שהמים מגיעים לרתיחה להוציא עם כף את הקצף שנוצר.
כשהמים מתחילים לרתוח להוסיף תבלינים , לטעום ולשפר תיבול.
להוסיף כוסברה, עגבניה, תפו"א , לערבב להביא שוב לרתיחה , להמשיך לבשל על אש
בינונית כ-45 דקות נוספות.
אפשר להסמיך את המרק (בעיקר בחורף)- להמיס 1 כפית קורנפלור ב-¼ כוס מים קרים ולהוסיף למרק ב-5 דקות האחרונות לבישול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
