חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 נתחי עוף
6-7 כוסות מים
2-3 תפו"א חתוכים לרבעים
½ עגבניה
עלי כוסברה ( אפשר גם עלי סלרי)
1 כף כוסברה יבשה
½1 כפיות אבקת מרק עוף
קמצוץ של מלח ופלפל שחור
½ כפית כורכום
2 כפיות חוואג' למרק
אופן ההכנה
להרתיח את העוף במים, לפני שהמים מגיעים לרתיחה להוציא עם כף את הקצף שנוצר.
כשהמים מתחילים לרתוח להוסיף תבלינים , לטעום ולשפר תיבול.
להוסיף כוסברה, עגבניה, תפו"א , לערבב להביא שוב לרתיחה , להמשיך לבשל על אש
בינונית כ-45 דקות נוספות.
אפשר להסמיך את המרק (בעיקר בחורף)- להמיס 1 כפית קורנפלור ב-¼ כוס מים קרים ולהוסיף למרק ב-5 דקות האחרונות לבישול.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון