הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גרעיני תירס משומרים (או 2 כוסות תירס קפוא מופשר)
2 כוסות חלב
1 שן שום כתושה
2 תיבוליות בנוסח הודי
25 גרם (רבע חבילה) חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להכניס את התירס המסונן למעבד מזון ולעבד עד קבלת מחית.
להכניס לתוך סיר 2 כוסות חלב ואת מחית התירס, השום והתיבוליות.
להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
להוסיף את החמאה.
להנמיך את האש ולבשל בסיר מכוסה חלקית למשך 5 דקות.
לפני ההגשה, להוסיף את השמנת תוך כדי ערבוב מהיר ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
