הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס משלושה קלחים מבושלים
חצי קופסת שימורי אפונת גינה מסוננת
1 כפית מלח
1כפית ממרח קארי צהוב
חצי כפית אריסה
3 בצלים ירוקים קצוצים ומופרדים לחלק לבן וחלק ירוק
1 שן שום קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה
חצי כפית סוכר
רבע לימון
2 כפות שמן זית
2.5 ליטר מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את השום, הצ'ילי והלק הלבן של הבצל. מטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את המים, התירס, האפונה, המלח, הקארי, האריסה והסוכר. מערבבים היטב. סוחטים פנימה את רבע הלימון ושוב מערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפם את הכוסברה ואת החלק הירוק של הבצל ומבשלים יחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
