חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס, אפונה וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס, אפונה וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס משלושה קלחים מבושלים
חצי קופסת שימורי אפונת גינה מסוננת
1 כפית מלח
1כפית ממרח קארי צהוב
חצי כפית אריסה
3 בצלים ירוקים קצוצים ומופרדים לחלק לבן וחלק ירוק
1 שן שום קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה
חצי כפית סוכר
רבע לימון
2 כפות שמן זית
2.5 ליטר מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את השום, הצ'ילי והלק הלבן של הבצל. מטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את המים, התירס, האפונה, המלח, הקארי, האריסה והסוכר. מערבבים היטב. סוחטים פנימה את רבע הלימון ושוב מערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפם את הכוסברה ואת החלק הירוק של הבצל ומבשלים יחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון