הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם קופסת שימורים תירס לא מתוק
4 כוסות מים
4 כפות חמאה
מלח פלפל
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 פלפל חריף (למי שרוצה קצת חריפות)
בצל ירוק קצוץ
גבינה צהובה
אופן ההכנה
1. מעבדים את התירס והמים עד למחית.
2. מעבירים לסיר מוסיפים עוד 2 כוסות מים ,חמאה ,מלח פלפל , רוטב צ'ילי ומבשלים כ8 דקות.
3. אם רוצים להוסיף חריפות - לשים פלפל חריף שלם ובסוף להוציא.
4. הכנת צלחת -
לשים בתחתית גבינה צהובה
לצקת מרק
ולמעלה להוסיף בצל ירוק
5. ומיד לגשת לאכול.....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
