הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפיות שמן
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום כתושה
150 גרם חזה עוף קצוץ דק
4 כוסות מים
1 כף יין לבן יבש
2 כפיות רוטב סויה
2 כוסות גרגירי תירס
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
2. מוסיפים את יתרת החומרים חוץ מהתירס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
3. מרסקים את התירס במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, מוסיפים למרק ומבשלים 5 דקות נוספות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
