חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחלה מרק שנוסה ושוכלל כמה פעמים מתאים במיוחד לחורף ועוד יותר מתאים לילדים בחורף!!!
מרק תירס מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחלה מרק שנוסה ושוכלל כמה פעמים מתאים במיוחד לחורף ועוד יותר מתאים לילדים בחורף!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
שתי קופסאות תירס
בצל בינוני קצוץ דק
שמן
ממש קצת חמאה
שתי כפיות קורנפור
רוטב סויה
שתי ביצים
איטריות/רצועות עוף/הכל ביחד
אבקת מרק עוף
בצל ירוק
אופן ההכנה
פותחים את שתי קופסאות השימורים ועם בלנדר "סטיק" תוכנים קופסא אחת כולל הנוזלים שלה לגמרי.
מחממים קצת שמן וחמאה בסיר ומטגנים בו את הבצל.
כשהוא שקוף מכניסים את הקופסא המרוסקת פנימה ומטגנים עוד כמה דקות
מוסיפים את הקופסא השנייה ומטגנים
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
בנתיים ממיסים קורנפלור בקצת מים פושרים ומערבבים בכלי נפרד עד שאין גושים ומוסיפים לסיר.
כשהמרק רותח מוסיפים אבקת מרק עוף בערך כף
מוסיפים סוייה - כמה שרוצים (לטעום אחרי כל הוספה)
כשהטעם מתאים לכם שוברים את שתי הביצים לכלי אחד וטורפים אותן.
שופכים את הביצים לסיר הרותח ובעזרת מזלג "שוברים" כל הזמן את הזרם של הביצים ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים את האיטריות (אני מעדיף איטריות ביצים) ו/או את רצועות העוף.
אשפר לתקן עם קצת מלח למרות שהסוייה מלוחה מספיק.
קוצצים את הבצל הירוק דק דק דק ושמים אותו בתחתית הקערה, את המרק יוצקים עליו.
בתאבון.
מגיש: winston
מקור:
שתף את המתכון