הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות גרעיני תירס משומרים (במשקל 550 גרם כל אחת)
3 כפות שמן
קורט מלח
3 כוסות מים
3 כפות שטוחות עמילן תירס
3 כפות מים
אופן ההכנה
1. שמים במעבד מזון את גרעיני התירס המשומרים על נוזלי השימור, ומעבדים למשך שניות אחדות.
2. שמים בסיר את תערובת התירס המרוסק,השמן,המלח והמים, בוחשים ומביאים לרתיחה.
3. טורפים את עמילן התירס עם 3 כפות המים ומוסיפים אל הסיר.
בוחשים ומבשלים 5 דקות.
לפני ההגשה ניתן לתבל את המרק במעט חומץ,בסוכר או ברוטב סויה לפי הטעם.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: מרקים
שתף את המתכון
