חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני "מת" על מרקים,אחד האהובים ביותר הוא, מרק תירס.
מרק תירס סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני "מת" על מרקים,אחד האהובים ביותר הוא, מרק תירס.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות תירס עם המיץ
6 כוסות מים
3 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות קורנפלור
3 ביצים
2 שקיות סוכרזית
מלח +פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
בסיר גדול להרתיח את התירס (כולל המיץ שבקופסה), המים, אבקת המרק והסוכרזית. לערבב את הקורנפלור עם מעט מים (על מנת להמיסו) ולאחר רתיחה להוסיף את הקורנפלור לסיר ולתבל עם מלח ופלפל. לשבור את הביצים ולקשקשן ואז שהמרק ברתיחה מטורפת בזרימה איטית למזוג לסיר ולערבב תוך כדי על מנת ליצור חוטים דקים מהביצים...להמשיך לבשל לרתיחה נוספת ואז להוריד מהאש.
ניתן לתקן תיבול לפי הטעם...
• אפשר לערבל עם מערבל יד את הביצים
• *אפשר קופסא אחת לטחון אז המרק יוצא יותר סמיך
• אפשר במקום סוכרזית כפית סוכר
מגיש: קיבי
מקור: סאם
שתף את המתכון