חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס משומרים
נוזל תירס מקופסת שימורים
ציר עוף (עם אין אבקת מרק +מים)
מלח,פלפל לבן,מעט סוכר
קורנפלור
ביצים טרופות
שמן
לקישוט:
בצל ירוק או עירית, קצוצים
אופן ההכנה
מאדים במעט שמן חצי מכמות התירס ומוסיפים את נוזל התירס.
מוסיפים את ציר העוף מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מורידים קצף ושומן ומנמיכים להבה.
טוחנים את חצי כמות התירס שנשארה ומוסיפים למרק.
טועמים ומתבלים במידת הצורך.
מבשלים עד שהתירס רך.
מוסיפים את הביצים הטרופות (עדיף דרך מסננת)
מכינים בליל קורנפלור להסמכת המרק ומוסיפים למרק.
להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ,או עירית קצוצה.
מגיש: davids
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון