הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס משומרים
נוזל תירס מקופסת שימורים
ציר עוף (עם אין אבקת מרק +מים)
מלח,פלפל לבן,מעט סוכר
קורנפלור
ביצים טרופות
שמן
לקישוט:
בצל ירוק או עירית, קצוצים
אופן ההכנה
מאדים במעט שמן חצי מכמות התירס ומוסיפים את נוזל התירס.
מוסיפים את ציר העוף מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מורידים קצף ושומן ומנמיכים להבה.
טוחנים את חצי כמות התירס שנשארה ומוסיפים למרק.
טועמים ומתבלים במידת הצורך.
מבשלים עד שהתירס רך.
מוסיפים את הביצים הטרופות (עדיף דרך מסננת)
מכינים בליל קורנפלור להסמכת המרק ומוסיפים למרק.
להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ,או עירית קצוצה.
מגיש:
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון
