הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק עוף
250 גרם בשר חזה עוף חתוך לרצועות
קופסה של תירס ללא הנוזלים
2 ביצים
כף גדושה של קורנפלור
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מרתיחים את המים כאשר המים רותחים מוסיפים את אבקת המרק
מוסיפים לקערת הבשר חלבון ביצה ובוחשים הייטב שיכסה את הרצועות
מוסיפים באיטיות את הבשר למים הרותחים תוך בחישה גם לאחר שכל הבשר בסיר להמשיך לבחוש עוד כדקה
מפרידים את הביצה השניה מוסיפים למים הרותחים את שני החלמונים באיטיות תוך בחישה
ולאחר מכן את החלבון הנוסף כל זה תוך בחישה לקבלת "שערות" של ביצה במרק
שופכים פנימה גם את תוכן קופסת התירס תוך בחישה מנמיכים את האש מוסיפים מלח ופלפל שחור ונותנים למרק לבעבע כ20 דקות
מוצאים רצועה של בשר ובודקים שהיא מבושלת
שמים בכוס כף של קורנפלור מוסיפים מים להמסת האבקה ושופכים תוך בחישה למרק
ממשיכים לבשל עוד דקה שתיים והמרק מוכן
שידרוג
בפעם הקודמת כאשר הכנתי את המרק הבן טען שבמסעדות המרק יותר סמיך וטעם התירס יותר דומיננטי
וכמו כן יותר מתקתק.
אז ככה:
הוספתי למתכון עוד קופסת תירס
ריסקתי את שיני התירס של קופסה אחד יחד עם הנוזל במעבד מזון
לא למשחה אלה למצב של חתיכות קטנות קטנות
הוספתי למרק בזמן הבישול
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
