הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית תירס קפוא
½ פלפל ירוק קצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
סמן סויה
2 ליטר מים
מלח
2 כפות אבקת מרק
1/3 כוס קורנפלור
1 כפית שטוחה כרכום
חופן עלי סלרי קצוצים דק
אופן ההכנה
1. לטגן בסיר את הפלפל, גבעולי הסלרי והבצל עד שישחימו מעט.
2. להכניס את התירס והמים לסיר ולבשל כ- 40 דקות.
3. לרסק את תוכן הסיר ( ע"י מערבל מקל או במיקסר)
4. להביא המרק שוב לרתיחה ולהוסיף את המלח ואבקת המרק.
5. להוסיף ל - 1/3 הכוס קולנפלור ½ כוס מים ולבחוש עד שלא
יהיו גושים, ולצקת בהדרגה למרק הרותח ותוך כדי בחישת המרק
כדי למנוע הווצרות גושים. לבשל דקה או שתיים.
6. להוסיף למרק את עלי הסלרי ולהגיש.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
