הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בגודל בנוני חתוכים לריבועים
עלי כרפס חתוכים או קצוצים
3 גבעולי סלרי אמרקאי חתוכים
סחיטת מיץ משני לימונים טריים או מלח לימון לפי הטעם
מלח לפי הטעם
3 כפות שמן
מספר שני שום קצוץ
כורכום
אופן ההכנה
בתוך סיר נביא לרתיחה את המים ונוסיף את הירקות החתוכים ושאר המרכיבים מלבד הלימון והמלח
כ 10 דקות לפני סיום הבישול נוסיף מלח ולימון לפי הטעם.
התבשיל מוכן כשהירקות רכים.
בהנאה ובתיאבון.
מגיש:
מקור: עדתי
שתף את המתכון
