הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
חצי כוס עלי סלרי קצוצים
2 גזרים מקולפים ופרוסים לטבעות דקות
2 כפיות טימין יבש
חצי כוס בצל קצוץ דק
3 כפיות קמח
2 כוסות מרק צח [ פרווה ]
2 כוסות חלב
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
כוס גבינת צאדר מגוררת
פלפל אדום חריף [ פפריקה חריפה ]
מלח
רבע כוס פטרוזליה קצוצה דק
אופן ההכנה
מחממים את המחבת מוסיפים שמן סלרי גזר טימין ומאדים תוך עירבוב כ 5 דקות
מוסיפים בהדרגה את המרק והחלב ותפוחי האדמה מרתיחים ומנמיכים את האש ומבשלים כ20 דקות מוסיפים בהדרגה את הגבינה תוך כדי עירבוב עד שהיא נמסה
מטבלים במלח ופלפל אדום בוזקים פטרוזליה ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הירקות
שתף את המתכון
