חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תפוחי אדמה עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תפוחי אדמה עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 שורש סלרי
2 גזרים
2 כרישות (החלק הלבן והירוק בהיר)
1 סלסלה פטריות שמפיניון
מלח ופלפל
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. קולפים את השורש וחותכים לקוביות. קולפים את הגזרים, חוצים לאורך ופורסים. מנקים את הכרישות ופורסים. מפרידים את ראשי הפטריות מהרגליים.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם 2 ליטר מים ומלח כ - 20 דקות. בינתיים מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הירקות. מטגנים את רגלי הפטריות במחבת נפרדת עם מעט שמן עד שהנוזלים שהן מפרישות מתאדים והן משחימות. מוסיפים את הירקות, את רגלי הפטריות ואת ראשי הפטריות לסיר תפוחי האדמה . מתבלים במלח ובפלפל, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ -20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון