הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 שורש סלרי
2 גזרים
2 כרישות (החלק הלבן והירוק בהיר)
1 סלסלה פטריות שמפיניון
מלח ופלפל
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. קולפים את השורש וחותכים לקוביות. קולפים את הגזרים, חוצים לאורך ופורסים. מנקים את הכרישות ופורסים. מפרידים את ראשי הפטריות מהרגליים.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם 2 ליטר מים ומלח כ - 20 דקות. בינתיים מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הירקות. מטגנים את רגלי הפטריות במחבת נפרדת עם מעט שמן עד שהנוזלים שהן מפרישות מתאדים והן משחימות. מוסיפים את הירקות, את רגלי הפטריות ואת ראשי הפטריות לסיר תפוחי האדמה . מתבלים במלח ובפלפל, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ -20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
