הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן לטיגון
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1/2 ק"ג תרד טרי, מנוקה מעוקצים, שטוף היטב וקצוץ דק
1 צרור עירית קצוצה
1/4 1 ליטר מרק עוף צח או מים
1 כפית מיץ לימון
1 תפוח אדמה גדול, קלוף, מבושל וחתוך לקוביות
אגוז מוסקט
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
1. לחמם מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל והשום עד שהם מתחילים להזהיב.
2. להוסיף את התרד הקצוץ ואת העירית ולערבב.
3. להוסיף את שאר המרכיבים, להביא לרתיחה ולהסיר מהאש.
4. לרסק את המרק בבלנדר יד או במעבד המזון, לבדוק התיבול ולהגיש חם.
הצעת להגשה:
קרוטונים, שקדים קלויים ופרוסים או צנוברים קלויים.
מגיש:
מקור: אבי שטייניץ
שתף את המתכון
