חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תרד וגבינה מלוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תרד וגבינה מלוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
3 שיני שום כתושות
400 גרם תרד (קפוא וטחון דק - לא גס)
1 כף קמח
4 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
פלפל לבן
מלח
אגוז מוסקט - מגורר
גבינה מלוחה
אופן ההכנה
הכנה: מאדים בחמאה את שיני השום הכתושות. מוסיפים את מחית התרד ומערבבים. מפזרים את הקמח מעל, מערבבים, מוסיפים חלב ומרתיחים. יוצקים למרק את השמנת המתוקה, מתבלים בפלפל לבן, מלח ואגוז מוסקט מגורר, מרתיחים שוב, וממשיכים לבשל עד כרבע שעה. מגישים בקעריות מרק כשבתוכן קוביות גבינה מלוחה שיוצקים מעליהן את המרק. מגישים חם. במקום תרד קפוא מוכן אפשר לחלוט תרד טרי במים רותחים ולטחון במעבד מזון למחית.
מגיש: matnan_il
מקור:
שתף את המתכון