חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


משקה פסיפלורה עם מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה קינוח שהוא גם מעין קוקטייל פירותי טעים - לאוהבי פסיפלורה - מעדן.
משקה פסיפלורה עם מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה קינוח שהוא גם מעין קוקטייל פירותי טעים - לאוהבי פסיפלורה - מעדן.
הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס מיץ מנגו טבעי
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
½ כוס מיץ לימון
1 כוס מיץ פסיפלורה לא מסונן
½ כוס ג'ין
יין לבן (ראה בהכנה)
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את מיץ המנגו והסוכר עם המים, מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהסוכר נמס. מבשלים 3 דק' נוספות ומסירים מן האש. מוסיפים את מיץ הלימון והפסיפלורה ומצננים . מוסיפים את הג'ין ומצננים במקרר.
מוזגים לגביעים עד חצי הגובה, ממלאים ביין לבן צונן ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: מה הטעם שלך? תפריט מכשירים - פלאפון
שתף את המתכון