הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון + תפו"א מגורד דק + בצל מגורד דק ותבלינים
כוס מש - (קטניה קטנה וירוקה) נקיים ומושרים במים כל הלילה
חצי כוס אורז
חבילה פטרוזליה קצוצה
תבליניים
אופן ההכנה
לערבב את הבשר עם תפו"א + הבצל ותבלינים להכין כדורים קטנים לטגן לשים בצד
לטגן את הפטרוזליה להוסיף את המש עם 5 כוסות מים לבשל עד שהמש רך
להוסיף את כדורי הבשר + האורז ותבלינים ולהמשיך לבשל כמה דקות נוספות
צריך לצאת כמו דייסה אבל לא נוזלית
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
