חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וצבעוני - תאווה לעין ןלחך...
נזיד עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וצבעוני - תאווה לעין ןלחך...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כפות שמן
1/3 כוס עדשים אדומות שטופות
1/3 כוס עדשים ירוקות שטופות
7 כוסות מים
כף אבקת מרק עוף
כפית פפריקה מתוקה או חריפה (לפי הטעם)
קורט כורכום
מלח,פלפל
רבע כפית כמון
אופן ההכנה
מטגנים בצל בשמן , בסיר מרק גדול, על להבה גבוהה עד שהוא זהוב בהיר.
מוסיפים את העדשים ומערבבים. מתבלים בכמון, כורכום, פפריקה, אבקת מרק ומערבבים.
ממשיכים לטגן כדקה נוספת. מוסיפים את המים, מלח ופלפל.
כשהמרק רותח מנמיכים להבה ומכסים. מבשלים כ- 40 דקות.
המרק מוכן כאשר העדשים הירוקות רכות והאדומות כמעט מתפוררות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון