חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד עדשים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קדירה אפשר לבצוע לחם לבן חם וטרי ולאכול ישר מהטגין או צלחת החרס המרכזית
נזיד עדשים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קדירה אפשר לבצוע לחם לבן חם וטרי ולאכול ישר מהטגין או צלחת החרס המרכזית
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר לקדירה.2 בצלים בינונים.שמן לטיגון.3.4. שיני שום.3 כפות רסק עגבניות
2כפיות פפריקה מתוקה 1 בפית פפריקה חריפה.כפית מלח גס.2 כוסות עדשים חומים{ירוקים}
מים לכיסוי
אופן ההכנה
משרים את העדשים במים רצוי 6 שעות או לילה חותחים את הבשר לקוביות 1*1 סוגרים בשמן .את הבצל קוצצים דק ומטגנים דק עד להזהבה.מוסיפים את רסק העגבניות הפפריקות והמלח ואת הבשר ומים ועדשים .מוסיפים מים לכיסו ומבשלים עד שהנוזלים הצטמצמו .כשעה וחצי עד שעתיים במידה הבשרלא מספיק רך להוסיף קצת מים רותחים ולבשל עוד כחצי שעה
לאחר שרוב הנוזל התאדה .
מגיש: spidi
מקור:
שתף את המתכון