חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי - הגירסה הישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ניוקי" הם כופתיות תפוחי אדמה מבושלות במרק (או במים עם מלח). הם יכולים להיות תוספת למרק br מוכן או להאכל ללא מרק.
ניוקי - הגירסה הישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ניוקי" הם כופתיות תפוחי אדמה מבושלות במרק (או במים עם מלח). הם יכולים להיות תוספת למרק br מוכן או להאכל ללא מרק.
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם תפוחי אדמה, אפויים על קליפתם וקלופים.
225 גרם קמח
130 גרם קמח תפוחי אדמה
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את הקמחים התבלינים והשמן. לשים את התערובת עד קבלת מרקם אחיד.
2. צרים נקניקים מאורכים וחותכים פרוסות רוחב בגודל 1 ס"מ.
3. מחממים את תנור האפייה ל-70°c . מסדרים את ה"ניוקי" על תבנית עם נייר אפייה ואופים 10 דקות. אח"כ מעבירים למקפיא.
4. מרתיחים מים עם מלח ומעבירים אליהם את ה"ניוקי" לבשול קצר.
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון