חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי קניידל ברוטב עגבניות ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל לשדרוג כופתאות קמח מצה ("קניידלך") כתוספת לארוחה חלבית.
ניוקי קניידל ברוטב עגבניות ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל לשדרוג כופתאות קמח מצה ("קניידלך") כתוספת לארוחה חלבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית קניידל "קנור"
2 כוסות עגבניות, קלופות מרוסקות
2 שיני שום , כתושות
2 כפות שמן זית
½ מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
2 כפות גבינת "פרמזן" לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
1. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני ומוסיפים את השום.
מטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה שנית. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 10 דקות על אש נמוכה.
2. מרתיחים 2 ליטר מים בסיר גדול. מכינים את תערובת הקניידל (לפי ההוראות על אריזה) וממנה יוצרים כ-40 יחידות ניוקי קטנות : יוצרים כדור קטן בידיים רטובות ומגלגלים מעט לצורה אליפטית.
3. מבשלים כ-4 דקות במים רותחים ומסננים. מכניסים את הניוקי לרוטב העגבניות החם ומבשלים יחד כ-2 דקות.
מגישים חם בתוספת שבבי גבינת "פרמזן" (אם רוצים).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון