הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית קניידל "קנור"
2 כוסות עגבניות, קלופות מרוסקות
2 שיני שום , כתושות
2 כפות שמן זית
½ מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
2 כפות גבינת "פרמזן" לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
1. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני ומוסיפים את השום.
מטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה שנית. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 10 דקות על אש נמוכה.
2. מרתיחים 2 ליטר מים בסיר גדול. מכינים את תערובת הקניידל (לפי ההוראות על אריזה) וממנה יוצרים כ-40 יחידות ניוקי קטנות : יוצרים כדור קטן בידיים רטובות ומגלגלים מעט לצורה אליפטית.
3. מבשלים כ-4 דקות במים רותחים ומסננים. מכניסים את הניוקי לרוטב העגבניות החם ומבשלים יחד כ-2 דקות.
מגישים חם בתוספת שבבי גבינת "פרמזן" (אם רוצים).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון
