חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי תפוחי אדמה עם פירורי לחם מתובלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי תפוחי אדמה עם פירורי לחם מתובלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
ק"ג תפוחי אדמה חדשים
200 גר' קמח
ביצה שלמה+ חלמון מביצה נוספת
מלח
פלפל שחור טחון
עירית קצוצה
שבבי פרמזן
לפירורי הלחם:
50 גר' חמאה
פירורי לחם
כף עלי טימין
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
הכנה:
1. אופים את תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף בחום של 200 מעלות, עד שהן מתרככים. קולפים ומרסקים אותם. מעבירים דרך מסננת, כדי שהפירה יהיה חלק לגמרי.
2. מוסיפים את הביצים, קמח, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מגלגלים את הבצק לנקניק על משטח עבודה מקומח וחותכים בתנועת סכין מהירה לניוקי. שמים על מגש מקומח בסולת.
4. הכנת הפירורים: שמים את החמאה במחבת, כשהיא חמה מאד מטגנים בה את השום, טימין ופירורי לחם עד שהם שחומים. מוציאים ומייבשים על מגבת נייר.
5. מבשלים את הניוקי בסיר גדול עם מי מלח כשתי דקות . מוציאים עם כף מחוררת ושמים על מגש.
6. שמים במחבת עוד 30 גר' חמאה ושלושה עלי מרווה. מטגנים קלות את הניוקי בחמאה ומעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל פירורי לחם, עירית קצוצה ושבבי פרמזן.
מגיש: lee75
מקור: אהרוני
שתף את המתכון