הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 פרוסות חזה עוף חתוך לקוביות
3-4 קישואים בינוניים פרוסים
1 בצל בינוני קצוץ
3-4 שיני שום חתוכים
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה,חריפה
פלפל שחור
אופן ההכנה
מזהיבים בסיר משומן את הבצל,מוסיפים את הקישואים מערבבים ומאדים מספר דקות. מוסיפים את הרסק והשום, מערבבים ומוסיפים מעט מים כדי להוציא את המרירות. להביא לרתיחה,להוסיף נתחי החזה,לכסות במים,מוסיפים את התבלינים ולהביא לרתיחה נוספת ומנמיכים את האש. מבשלים 20-25 דקות.
התבשיל טעים עם אורז/פירה/ פתיתים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
