הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג נתחי פילה עוף
½ בצל לבן חתןך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
100 גרם פטריות שיטאקי פרוסות
5כפות שמן
1 צנצת רוטס סילאן גריל (חצר כנרת)
¼ כוס סילאן
3-4 טיפות רוטב סויה כהה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ווק. כאשר השמן לוהט מוסיפים את הבצל ומקפיצים קלות עד שהופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עוד דקה. מוסיפים את נתחי העוף ומקפיצים עד שהנתחים סגורים (לבנים מכל הצדדים). מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את רוטב הסילאן גריל, את הסילאן, את המלח ואת הסויה. מערבבים היטב ומבשלים כשלוש עד ארבע דקות. מעבירים את תכולת הווק לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה בחום של 180 מעלות (רק כדי ליצור השחמה קלה מלמעלה).
מגישים חם עם עיטור של גרגרי רימון ופטרוזיליה קצוצה מלמעלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
