חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי פילה עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי פילה עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג נתחי פילה עוף
½ בצל לבן חתןך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
100 גרם פטריות שיטאקי פרוסות
5כפות שמן
1 צנצת רוטס סילאן גריל (חצר כנרת)
¼ כוס סילאן
3-4 טיפות רוטב סויה כהה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ווק. כאשר השמן לוהט מוסיפים את הבצל ומקפיצים קלות עד שהופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עוד דקה. מוסיפים את נתחי העוף ומקפיצים עד שהנתחים סגורים (לבנים מכל הצדדים). מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את רוטב הסילאן גריל, את הסילאן, את המלח ואת הסויה. מערבבים היטב ומבשלים כשלוש עד ארבע דקות. מעבירים את תכולת הווק לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה בחום של 180 מעלות (רק כדי ליצור השחמה קלה מלמעלה).
מגישים חם עם עיטור של גרגרי רימון ופטרוזיליה קצוצה מלמעלה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון