חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי פרגית בבצק פילו, עם כוס יין מבעבע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לארוחה חגיגית בסיגנון מזנון חופשי (כמו "קיטרינג") brאם מוסיפים מגוון סלטים (ירקות, טחינה, חומוס וכו') יש בסיס לכיבוד בארוחה brקיצית נחמדה בגינה.
נתחי פרגית בבצק פילו, עם כוס יין מבעבע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לארוחה חגיגית בסיגנון מזנון חופשי (כמו "קיטרינג") brאם מוסיפים מגוון סלטים (ירקות, טחינה, חומוס וכו') יש בסיס לכיבוד בארוחה brקיצית נחמדה בגינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתחי פרגיות נקיים, חתוכים לרצועות באורך 2 ס"מ
למשרה:
¼ כוס סילאן (דבש תמרים)
5 כפות רוטב סויה
לבצק:
1 חבילה בצק פילו, מופשר
מעט שמן זית, להברשה
כ-4 כפות שמן (רצוי קנולה), לטיגון
2 ענפי מרווה טריים
שפודי עץ קצרים, או חצאי שפודים
אפשרות : 1 בקבוק יין מבעבע יבש מכל סוג שאוהבים
אופן ההכנה
1. המשרה: מערבבים בקערה בינונית את הסילאן ואת רוטב הסויה, ומניחים את הנתחים במשרה למשך 5-10 דקות.
2. הבצק: בינתיים פורסים על משטח עבודה שני דפי פילו, מברישים בשמן זית , מניחים על דף אחד עלי מרווה ומכסים בדף השני, כאשר שמן הזית מלמעלה וחותחים למלבנים ברוחב 4 ס"מ ובאורך 20 ס"מ.
3. המילוי: מניחים פיסת פרגית בקצה הצר של כל מלבן , מגלגלים פנימה את השוליים שנותרו לכוון הפרגית ומגלגלים לגלילה. נועצים שיפוד במרכז הגלילה. חוזרים על הפעולה עם כל פיסות הפרגית.
4. הטיגון: מחממים במחבת גדולה 4 כפות שמן ומטגנים את אריזות הפילו 3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.
5. ההגשה: יוצקים את היין המבעבע לגביעים, מניחים מעל כל גביע שיפוד פרגית ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מיכל לוי-אלחלל
שתף את המתכון