הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ
שמן קנולה לטיגון
1 פלפל ירוק פרוס
1 כף שומשום
לבלילה:
רבע כוס קורנפלור
2 כפות קמח
1 כפית סוכר
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כוס מים
1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
1 כוס מיץ עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מיץ מחצי לימון
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
בקערה בינונית מערבבים את כל מרכיבי הבליל ומשרים בתוכם את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד. בסיר לטיגון עמוק מחממים שמן בגובה 6 ס"מ. מוציאים בעל פעם מספר נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3-5 דקות לקבלת בשר רך וזהוב. מניחים על מגבות נייר להספגת השמן. מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום עד שהם זהובים. מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים. מערבבים יחד דקה או שתיים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
