חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי שווארמה הודו בשומשום מטוגנים בבלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר הודו מכיל כמויות גדולות של ברזל (1.5 - 2.0 מ"ג ל- 100 גרם) brערך קלורי למנה זו: 305 קלוריות למנה
נתחי שווארמה הודו בשומשום מטוגנים בבלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר הודו מכיל כמויות גדולות של ברזל (1.5 - 2.0 מ"ג ל- 100 גרם) brערך קלורי למנה זו: 305 קלוריות למנה
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ
שמן קנולה לטיגון
1 פלפל ירוק פרוס
1 כף שומשום
לבלילה:
¼ כוס קורנפלור
2 כפות קמח
1 כפית סוכר
½ כפית אבקת אפייה
¼ כוס מים
1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
1 כוס מיץ עגבניות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מיץ מחצי לימון
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה בקערה בינונית ומשרים בתוכה את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד.
מחממים שמן בגובה של 5-6 ס"מ בסיר לטיגון עמוק, במחבת כבדה או בווק
מוציאים בכל פעם כמה נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3-5 דקות עד לקבלת בשר רך וזהוב, מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן.
מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום עד שהם זהובים.
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים, מחממים דקה או שתיים ומגישים על מצע אטריות.
מגיש: m73
מקור: המועצה לענף הלול
שתף את המתכון