חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי שניצל תירס מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי שניצל תירס מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שניצל תירס קפוא
1-2 קישואים קלופים ופרוסים
1 בטטה פרוסה
2 עגבניות קלופות חתוכות לרבעים
1 ראש שום חתוך ל-2
1 גבעול סלרי חתוך דק
2 גזר פרוסים
1 שומר פרוס
1 בצל פרוס
2 פלפלים חתוכים לפרוסות
צרור קטן של פטרוזיליה קצוץ (לא חובה)
½ כפית אורגנו
½ כפית טבסקו
גבעול רוזמרין
גבעול טימין
½ כפית פלפל שחור
½ ק"ג תפוח אדמה חתוך
1 כף מלח
1 כף פפריקה
1/3 כוס שמן זית
2 כפות מיונז (לא חובה)
200 גרם גבינה מגורדת (בולגרית, עזים או מוצרלה)
1 שמנת מתוקה (אופציה)
אופן ההכנה
1. לערבב את כל הירקות, התבלינים ועשבי התיבול בקערה עם שמן הזית והמיונז.
2. לפזר את התערובת על תבנית אפיה (או פיירקס) ולהכניס לתנור חם בטמפרטורה של 170 מעלות מכוסה בנייר כסף.
3. כשהירקות מתחילים להתרכך, לחתוך את שניצל התירס לרצועות ולפזר על התבנית.
4. לאפות כ-15-20 דקות.
5. לפזר את הגבינה, לכבות את התנור ולהוציא לאחר כ-3-4 דקות.
6. להגיש חם.
מגיש: m73
מקור: השף ערן בר חיים
שתף את המתכון