חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סברינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סברינה קלה להכנה brלכל אירוע וחגיגה
סברינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סברינה קלה להכנה brלכל אירוע וחגיגה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 אשל
1 כוס סוכר + ¾ סוכר לסירופ
1 כפית א.אפיה
½1 קמח אוסם
3 ביצים
¾ כוס
סירופ לסברינה:( צריך להרתיח על אש נמוכה)
¾ כוס מים
¾ כוס סוכר
¼ כוס וודקה ¼ כוס רום
ציפוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה + איסטנט פודינג וניל או וניל עם פצפוצים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני כ 160°c .
מקציפים את הביצים עם הסוכר
מוסיפים אח"כ אשל+רום מערבלים היטב
מוסיפים את הקמח לאט לאט ואבקת אפיה
מערבלים הכל יחד.
אופים בחום בינוני עד להזהבה כ 45 ד'
אחרי שהסברינה נאפתה לשפוך עליה ¾ כוס מים מהברז (כשהיא חמה )
להמתין כ 30 ד' לצינון
להכין סירופ : מים+סוכר+רום וודקה להרתיח על אש נמוכה ולשפוך על הסברינה לאחר הצינון
ציפוי:
להקציף 2 שמנת מתוקה +איסטנט פודינג
ולמרוח עם מרית על הסברינה
ולהכניס למקרר ל 6 שעות לפני ההגשה
בהצלחה
מגיש: ital
מקור:
שתף את המתכון