חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניה !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש כל כך הרבה מתכונים לסופגניות ואני לא יודע איזה מתכון כדאי ? (הכי מומלץ ) . brאני מעוניין במתכון להכנת לסופגניות כמו במאפיות (סופגניה גדולה עם מילוי ריבה ) .
סופגניה !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש כל כך הרבה מתכונים לסופגניות ואני לא יודע איזה מתכון כדאי ? (הכי מומלץ ) . brאני מעוניין במתכון להכנת לסופגניות כמו במאפיות (סופגניה גדולה עם מילוי ריבה ) .
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קמח
1 חב' שמרים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 ביצים
2 כפות ליקר
1/2 1 כוס מים פושרים
שמן טיגון עמוק
ריבה להזרקה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ללוש היטב את כל החומרים עד קבלת בצק חלק וגמיש להמשיך ללוש עוד כ-10 דקות ולהשאיר לתפיחה. ליצור כ-40 כדורים פחוסים להניח על תבנית משומנת ללטף את הכדורים בעזרת האצבעות בשמן ולכסות בניילון ולהשאיר לתפיחה נוספת.
לחמם שמן לטיגון עמוק - לא כל כך חם - ולטגן את הכדורים - להקפיד לטגן את הצד העליון של הכדור תחילה - עד צבע זהוב ולהוציא לסינון השמן. לאחר צינון יש להזריק ריבה ולפזר אבקת סוכר,
מגיש: עדנה10
מקור:
שתף את המתכון