חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה קפוא של חלת דבש ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה קפוא של חלת דבש ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
1 חלמון
70 גרם סוכר
100 גרם חלת דבש קצוצה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ א מגורד בפומפיה
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת ומניחים בינתיים במקרר. טורפים בעזרת מטרף ידני את הביצים והחלמון בקערת מתכת מעל סיר עם מים על סף רתיחה המעלים אדים. דואגים שהקערה לא תיגע במים(!). מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת זביונה (התערובת מתעבה ומקבלת גוון צהוב חיוור). מניחים את הקערה, תוך כדי טריפה, על קערה עם מי קרח וממשיכים לטרוף עוד כדקה (לוודא כי הביצים לא התבשלו). מקפלים פנימה את חלת הדבש, השוקולד הלבן והשמנת המוקצפת. יוצקים ל-4 תבניות אישיות.
מקפיאים לשעתיים לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור: שף אליזבת מנביל
שתף את המתכון