חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סורבה גויאבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סורבה גויאבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לתבנית אינגליש קייק:
½ ק"ג גויאבות, חצויות
½ 2 כפות מיץ לימון (או ליים כשיש)
3 חלבונים
¼ 1 כוסות סוכר
אופן ההכנה
1. בעזרת כף מוציאים את גרעיני הגויאבות ושומרים להכנת הרוטב
2. במעבד מזון מרסקים את חצאי הגויאבות עם מעט מיץ לימון, עד לקבלת מחית
3. במיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר וממשיכים להקציף
4. מוסיפים בהדרגה, כף אחרי כף, את מחית הגויאבות. כשהמסה תפוחה היטב טועמים,
מוסיפים לימון אם צריך ומעבירים לתבנית "אינגליש קייק". מכסים בנילון נצמד ומקפיאים
5. בסיר מביאים לרתיחה את גרעיני הגויאבה עם ¼ כוס סוכר ו2- כפות מיץ לימון. מצננים
ושומרים בקירור
להגשה:
6. פורסים למנות ויוצקים מעט רוטב מעל
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מקור:אורי בורי, שף אורי ירמיאס
שתף את המתכון