הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם סוכר
500 מ"ל מים
גרירת מקליפות שני לימונים
250 מ"ל מיץ לימון טרי
1 כף וודקה
1 חלבון
אופן ההכנה
שמים את הסוכר והמים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, עד שהסירופ מסמיך מעט. מוסיפים גרירת לימון, מכבים את הלהבה ומצננים לגמרי.
מסננים את הסירופ שנוצר לתבנית או קופסה, מוסיפים כוס מים, מיץ לימון וכף וודקה, מערבבים, מכסים ומקפיאים, עד שנוצרים גבישי קרח רכים.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים חלבון ביצה ומעבדים כמה שניות. מחזירים לתבנית, מכסים ומקפיאים שוב לפחות שעה. מגישים או שומרים עד שבוע במקפיא.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
