חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סורבה לימון ב 2 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצויין לאחר מאכל דגים.
סורבה לימון ב 2 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצויין לאחר מאכל דגים.
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם סוכר
500 מ"ל מים
גרירת מקליפות שני לימונים
250 מ"ל מיץ לימון טרי
1 כף וודקה
1 חלבון
אופן ההכנה
שמים את הסוכר והמים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, עד שהסירופ מסמיך מעט. מוסיפים גרירת לימון, מכבים את הלהבה ומצננים לגמרי.
מסננים את הסירופ שנוצר לתבנית או קופסה, מוסיפים כוס מים, מיץ לימון וכף וודקה, מערבבים, מכסים ומקפיאים, עד שנוצרים גבישי קרח רכים.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים חלבון ביצה ומעבדים כמה שניות. מחזירים לתבנית, מכסים ומקפיאים שוב לפחות שעה. מגישים או שומרים עד שבוע במקפיא.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון