הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סירופ סורבה קר (הטעם לבחירתכם)
½ ק"ג מחית פרי (נטו)
2 כפיות מיץ לימון
1-2 כפות משקה אלכוהולי (לטעמכם -לא חובה)
כלים:
מכונת גלידה
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים ומקפיאים במכונת גלידה לפי הוראות היצרן.
מעבירים לכלי אטום ושומרים בהקפאה עד ההגשה.
להגשה, יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה טבולה במים (אם המקפיא שלכם חזק במיוחד והסורבה קשה מדי, תנו לנוח מחוץ למקרר כמה דקות לפני ההגשה).
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
