הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל חלב קוקוס
1 כוס מים
2 חלבונים
2 כפות רום (אפשר גם בלי)
2/3 כוס סוכר
אופן ההכנה
1. מכינים סירופ מהמים והסוכר, מורידים מהאש ומוסיפים את האלכוהול וחלב הקוקוס
2. מקררים בתבנית שטוחה במקפיא
3. לאחר שהשוליים קפאו, מוציאים מהמקפיא, מכניסים למעבד מזון ומעבדים לתערובת שוב
4. אחרי שעה וחצי בפריזר להוסיף קצף חלבונים נוקשה
5. לערבל קלות כל שעה וחצי
6. לאחר 24 שעות בסורבה מוכן
7. בתאבון
מגיש:
מקור: שטרודל/ מתכוני עוגות
שתף את המתכון
