הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוס סוכר
1 כוס מים
1 ק"ג תות שדה
אופן ההכנה
בשלב ראשון מכינים סירופ סוכר. מערבבים את הסוכר והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הסוכר נמס והנוזל מתחיל להפוך לסירופ. לא להביא לרתיחה. מורידים מהאש ומקררים. קוצצים את הפרי במעבד מזון ומוסיפים את הסירופ. מעבירים למקפיא ומקפיאים. מוציאים, מחכים שיפשיר קצת, מעבדים פעם נוספת במעבד מזון ומקפיאים בשנית. מוציאים מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
