חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק פילה ברוטב פטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים!!!
סטייק פילה ברוטב פטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
4-חתיכות סטייק פילה בערך במשקל של 200-230 גרם
1-פלפל צ'ילי ירוק פרוס לטבעות דקות
½-כוס יין אדום חצי יבש
1-כוס ציר עוף{אפשר להכין משקית מרק בין רגע}
200-גרם פטריות שמפניון קצוצות
מלח, פלפל גרוס לפי טעם
1-כפית קורנפלור
2-3 גרגירי פלפל אנגילי
¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
לחמם מחבת כבדה ולהוסיף חצי מכמות השמן, לטגן את הסטייקים 3-דקות מכל צד,לזרות מעט מלח מעל ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף למחבת יתרת השמן וטבעות הפלפל, להקפיץ ½ דקה ולהוסיף פטריות, לערבב היטב ולטגן 15 דקות על להבה נמוכה{לערבב מדי פעם}.
לערבב את הקורנפלור עם היין עד שלא יהיו גושים ולהוסיף למחבת, להוסיף גם ציר ותבלינים, להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב, להנמיך את הלהבה ולבשל 7-10 דקות עד שמסמיך.
להגיש את הסטייקים המטוגנים כמנה אישית ולצקת מעל כמה כפות מהרוטב.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון