הוראות הכנה
מרכיבים
4-חתיכות סטייק פילה בערך במשקל של 200-230 גרם
1-פלפל צ'ילי ירוק פרוס לטבעות דקות
½-כוס יין אדום חצי יבש
1-כוס ציר עוף{אפשר להכין משקית מרק בין רגע}
200-גרם פטריות שמפניון קצוצות
מלח, פלפל גרוס לפי טעם
1-כפית קורנפלור
2-3 גרגירי פלפל אנגילי
¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
לחמם מחבת כבדה ולהוסיף חצי מכמות השמן, לטגן את הסטייקים 3-דקות מכל צד,לזרות מעט מלח מעל ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף למחבת יתרת השמן וטבעות הפלפל, להקפיץ ½ דקה ולהוסיף פטריות, לערבב היטב ולטגן 15 דקות על להבה נמוכה{לערבב מדי פעם}.
לערבב את הקורנפלור עם היין עד שלא יהיו גושים ולהוסיף למחבת, להוסיף גם ציר ותבלינים, להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב, להנמיך את הלהבה ולבשל 7-10 דקות עד שמסמיך.
להגיש את הסטייקים המטוגנים כמנה אישית ולצקת מעל כמה כפות מהרוטב.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
