חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיגר במילוי שקדים- במעטפת קינמון והל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגת טעמים מדהימה.
סיגר במילוי שקדים- במעטפת קינמון והל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגת טעמים מדהימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למלית:
250 גר' שקדים קלופים
200 גר' סוכר
1 חלבון ( לבן ביצה )
גרידת לימון
חומרים לסירופ:
250 גר' סוכר
חצי כוס מים
חצי לימון סחוט
חומרים לבצק:
500 גר' קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים
אופן ההכנה
אופן הכנה למלית:
לחלוט את השקדים במים רותחים, לקרר במי קרח
להוריד את הקליפה, לטחון עם שאר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה
הכנת הסירופ:
לבשל את כל החומרים על אש קטנה עד לקבלת בועות והסמכה קלה .
הכנת הבצק:
לערבב את השמן והמים ולהוסיף את הקמח בהדרגה, עד לקבלת בצק קטיפתי.
יש לתת לבצק לנוח כשעה במקרר.
לחלק את הבצק לחלקים שווים , ולרדד כל חלק לעלה גדול. יש ליצור עיגולים בעזרת טבעת גדולה או כוס הפוכה.
למלא בעזרת כפית מהמלית שהכנו מראש, לקפל כמו סיגר ולטגן בשמן עמוק.
לטבול בסירופ ולאחר מכן לעטוף בתערובת של סוכר וניל קינמון והל.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון