חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינייה עם עגבניות וטחינה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינייה עם עגבניות וטחינה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות חזה הודו מעושן
½ ק"ג בשר הודו טחון
1 כוס עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, נענע ושמיר
3 שיני שום כתושות
מלח
2 עגבניות
לטחינה:
1 כוס טחינה גולמית
½ כוס מים
1/3 כוס מיץ לימון
3 שיני שום
1 כוס פטרוזיליה
מלח
* טבעות נירוסטה בקוטר 8-10 ס"מ
אופן ההכנה
1. מניחים טבעות נירוסטה בקוטר 8- 10 ס"מ על תבנית אפייה. מרפדים כל טבעת בפרוסת
חזה הודו
2. מערבבים את הבשר הטחון עם עשבי התיבול, מוסיפים את השום ומעט מלח. ממלאים את
הטבעות בתערובת הבשר
3. קולפים את העגבניות ופורסים לרוחב, בעובי ס"מ, מניחים על כל טבעת פרוסת עגבנייה.
אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200°c
4. מכינים את הטחינה על-ידי עירבול של כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת ממרח חלק
5. מניחים כל טבעת על צלחת אישית, מרחיקים את הטבעת ומגישים עם טחינה ירוקה
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון