הוראות הכנה
מרכיבים
בצק-
1 קג' קמח
50 גר' שמרים
4 ביצים
200 גרם חמאה
1 כוס חלב
מלית-
250 גרם גבינת טוב טעם
1 חלמון
2 כפות ריבת תות
½ כוס צימוקים מושרים במים כ 5 דקות ומסוננים.
לכיסוי-
1 חלבון
אופן ההכנה
הכנת הבצק-
1.מערבבים את הבצק עם השמרים.
2.ממיסים את החמאה ומערבבים עם חלב ,ביצים ומעבירים לקערה עם הקמח ומערבלים עם וו לישה "גיטרה" כ4-5 דקות עד שהבצק הופך לגמיש ואחיד.
3. מעבירים לקערת התפחה ,סוגרים עם ניילון נצמד ומתפחים כשעה ,עד להכפלת הגודל.
4. מחלקים ל4 מרדדים ומתחילים ליצור....
מלית-
5. לערבב את הגבינה עם החלמון ואז להוסיף ריבה אבל לא לערבב עד למרקם אחיד ..ממש קצת כדי שיראו צבעים שונים (לבן ואדום).
הרכבה-
6. על עלה מרודד מורחים את המלית ,מפזרים את הצימוקים ומגלגלים, פורסים לעיגולים ומניחים על התנית עם רווח גדול אחד מהשני ומתפיחים עוד כ 20 דקות, מורחים חלבון בעדינות.
7. מעבירים לתנור שחומר מראש לחום 170-180°c למשך 10-15 דקות.
מגיש:
מקור: על השולחן עם שיפורים אישיים
שתף את המתכון
