הוראות הכנה
מרכיבים
לקישואים:
8 קישואים עבים חצויים לשניים וריקים מתוכנם.
1/2 ק"ג עוף טחון
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
1 ביצה
1 תפוח אדמה מגורר דק וסחוט מנוזלים
1 בצל מגורר עבה וסחוט מנוזלים
1 כף בהרט (תערובת של קינמון, ציפורן, מוסקט, פ. אנגלי, פ. שחור)
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
מלח
לרוטב:
1 קופסא קוביות עגבניות
1 גמבה חתוכה גס
4 כפות פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל שחור
מעט כמון וכורכום
אופן ההכנה
לסיר עם מעט שמן מכניסים את החומרים לרוטב בתוספת מעט מים (1 כוס בערך)
את הבשר עם יתר החומרים להכנת הקישואים לשים לתערובת אחידה ומסדרים בתוך "סירות " הקישואים שהכנו.
מוסיפים לרוטב ומביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי נמוכה ובסיר מכוסה מבשלים כשעה וחצי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
