חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירות תפוחי אדמה ממולאות בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל אני מכינה מילוי מכבד עוף אבל הפעם חשבתי על הצמחוניים שבינינו, ניסיתי והתוצאה מדהים! נהדר כתוספת למנה בשרית או כמנה ראשונה .
סירות תפוחי אדמה ממולאות בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל אני מכינה מילוי מכבד עוף אבל הפעם חשבתי על הצמחוניים שבינינו, ניסיתי והתוצאה מדהים! נהדר כתוספת למנה בשרית או כמנה ראשונה .
הוראות הכנה
מרכיבים
6-תפוחי אדמה גדולים,מבושלים חצי בישול בקליפתם
500-גרם פטריות שמפניון טריות,שטופות וקצוצות גס
2-בצלים גדולים קצוצים
¼-כוס שמן זית
1-כוס מים
צרור קטן -פטרוזילה טריה וקצוצה
½-כפית פלפל שחור גרוס
קורט- מלח
1-כף גדושה אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לחצות תפוחי אדמה ולרוקן את הפנים,לא עד הסוף,רק שיהיה עומק למילוי ולקצוץ את הפנים,להניח בכלי נפרד.
להניח כל סירה על רדיד אלומיניום,למלא במילוי הפטריות ולפזר מעל את תפוחי האדמה הקצוצים.
את קצוות רדיד האלומיניום לסגור כלפי מעלה כמנה אישית.
להניח בתבנית שטוחה את הסירות הממולאות ולאפות בתנור (180°c) במשך 40 דקות, לא לפתוח עד להגשה.
הכנת מילוי פטריות:
לטגן בצל קצוץ בשמן זית עד לשקיפות ולהוסיף פטריות,להמשיך לטגן עוד 10 דקות, לערבב.
להוסיף מלח, פלפל, אבקת מרק, מים ופטרוזיליה, להסיר מהאש.
בתיאבון וחג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון