הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
1 קולורבי
2 צנוניות
2 תפוחי עץ
4 בצלים ירוקים
1 גמבה
5 עלי חסה ערבית
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כפית מיונז
מלח,פלפל שחור
2 כפות שמן
מיץ מלימון אחד.
אופן ההכנה
מגררים על מגררת גסה את הגזר,הקולורבי,הסלרי,הצנונית ותפוחי עץ. לקצוץ את הבצלים הירוקים.לחתוך לפרוסות את הגמבה ואת החסה הערבית לצורת איטריות. לערבב את כל הירקות.לערבב את כל החומרים של הרוטב.מגישים עם הרוטב בכלי נפרד.
מגיש:
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון
